DJ Undoo

Undoo este un DJ și producător român care, de-a lungul timpului, a depășit orice limite impuse. A scris istorie în cultura hip-hop autohtonă de-a lungul unei cariere de peste 17 ani, care cuprinde cinci materiale solo, albume în calitate de colaborator, zeci de alte collab-uri importante și o serie lungă de evenimente live.

Publicul l-a ales drept câștigător în runda a șaptea la DMC Online Championship în 2011 și este primul DJ care a reprezentat România în cadrul Redbull Threestyle Championship 2013, în Toronto.

Predă mixing și turntablism încă din 2013, începându-și cariera de profesor la Artskul. Până în prezent a trainuit 7 generații de cursanți prin cel mai complet curs de mixing și scratch din piața autohtonă, iar toate sesiunile au fost încheiate cu petreceri de absolvire în diferite cluburi – în care cursanții și-au făcut debutul pe scenă.

Din colaborarea dintre artskul si DJ Undoo a luat naștere theDJ.ro, o platformă dedicată DJ-ilor, care a devenit în scurt timp o școală recunoscută de mixing și turntablism.

Tot sub “umbrela” theDJ, organizează  “theDJ Scratch Challenge“  primul concurs de scratching din țară, care desemnează și trimite un DJ român la finala mondială “Clash of the Titans” de la Berlin din cadrul Sample Music Festival.

Cel mai nou proiect al său este un podcast cu invitați, unde băieții deștepți ai străzii vorbesc despre ceea ce i-a adus astăzi aici: DJ Undoo & Friends – The Street Smarts Show

1463741_655360347842032_1663400302_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *